Het bungalowpark

Zuid-West Friesland Bungalowpark "Markant" is gelegen aan het 1500 hectare grote Slotermeer in de natuurrijke omgeving van Zuidwest Friesland. Dit privépark bestaat uit meer dan 100 luxueuze vrijstaande bungalows geschikt voor 4 tot 6 personen, waarvan er enkele worden verhuurd.


Een vakantiehuis van Markant De bungalows zijn uitgerust met een aanlegsteiger en direct verbonden met het Slotermeer, zodat u met uw boot het enorme waterwegennet van Friesland kunt verkennen. Indien u niet beschikt over een eigen boot, bieden wij volop de gelegenheid voor het huren van een sloep of motorboot.


Het 1500 grote Slotermeer Voor zowel water- als natuurliefhebbers is bungalowpark "Markant" de ideale vakantiebestemming. Het Slotermeer is bij uitstek geschikt voor alle takken van watersport en naast het park bevindt zich een zandstrandje. De prachtige omgeving met haar uitgestrekte bossen is daarnaast ideaal voor fiets- en wandeltochten.


De dorspkern van het plaatsje Balk De pittoreske dorpskern van het plaatsje Balk ligt op loopafstand van het park en beschikt over een groot aantal leuke winkels, gezellige cafe's en uitstekende eetgelegenheden. In het dorp zijn fietsen te huur en bezitters van het golfvaardigheidsbewijs kunnen op de nabij gelegen 9-holes golfbaan terecht.