Vakantie bungalows te huur aan het water

Terug naar het overzicht van bungalows te huur aan het water Te huur watervilla

Hierbij algemene informatie over watervilla`s die te huur zijn.
Bungalowpark Markant ligt aan het Slotermeer op de grens van het pittoreske dorp Balk aan de monding van de alom bekende Luts die in de winter steevast het nieuws haalt om het moment dat de Elfstedenkoorts weer toeslaat.
Het park heeft een open verbinding naar het meer waar vanuit men alle Friese meren kan bevaren. de omgeving is bosrijk, het mooie Gaasterland met zijn vele fiets en wandel paden biedt veel mogelijkheden buiten de watersport om.
Balk ligt centraal ten opzichte van de toeristenplaatsen Stavoren - Hindelopen - Workum - Woudsend en de grote stad Sneek.
Het dorp kent geen winterslaap, het winkelbestand is ruim opgezet en heeft een streekfunctie.

Markant is een recreatie park met Watervilla`s allemaal privé eigendom, met een eigen aanlegsteiger. (om uw eigen boot of huurboot aan te leggen)
De watervilla`s zijn zeer comfortabel en ruim van opzet met fraaie goed onderhouden tuinen.
De villa`s zijn voorzien van een ruime living met open haard, een groten open keuken met alle moderne voorzieningen, zeer ruime badkamer met whirlpool en separate douche, 2 of 3 slaapkamers

Een beperkt aantal watervilla`s zijn ook te huur (10).
Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerder Louis Teunissen van: TEUNISSEN BEMIDDELING / LOUIS TEUNISSEN BEHEER
tel: 0514-605204 of per mail via de contactpagina op deze website.

Bijgaande foto`s geven een indruk van het park en omgeving.

Kijk ook op pagina fotoalbum, om op de hoogte te blijven van activiteiten op en rondom MARKANT


Klik op een foto voor een vergroting.

De receptie van het parkFraai aangelegde tuin met uitzicht over het meer.Alle woningen hebben een eigen aanlegsteiger van minimaal 14 meter. een overzicht van één van de zijkanalen van de hoofdvaart.De tuinen worden zeer goed onderhouden evenals het park zelf.Vissen is toegestaan. Het park is veilig, voorzien van een slagboom en beveiligingscamera. Alle bungalows hebben een parkeerplaats voor 2 auto`sPrivacy staat hoog in het vaandel op Markant. Deze bungalow is te huur, maar ook te koop.De sloep is ook te huur, tarieven vindt u op de pagina boten te huur.Bij deze bungalow is de sloep ook te huur, in combinatie voor een aantrekkelijke prijs. Zo vanaf het huis het meer op met surfplank - sloep of zeilboot.De vlag altijd in top als markeringspunt vanaf het meer.Ervaren zeilers gaan volop in de zeilen van het park af. Ook bij bewolkt weer het water op, de thuishaven is immers dicht bij.een fascinerend gezicht.Te huur watervilla mooie luchten.een mooi overzicht.strakke hagen voor de privacy en geluidshinder.