Vakantie bungalows te huur aan het water

  Te huur watervilla
Bekijk de foto's Hierbij algemene informatie over watervilla`s die te huur zijn.
Bungalowpark Markant ligt aan het Slotermeer op de grens van het pittoreske dorp Balk aan de monding van de alom bekende Luts die in de winter steevast het nieuws haalt om het moment dat de Elfstedenkoorts weer toeslaat.
Het park heeft een open verbinding naar het meer waar vanuit men alle Friese meren kan bevaren. de omgeving is bosrijk, het mooie Gaasterland met zijn vele fiets en wandel paden biedt veel mogelijkheden buiten de watersport om.
Balk ligt centraal ten opzichte van de toeristenplaatsen Stavoren - Hindelopen - Workum - Woudsend en de grote stad Sneek.
Het dorp kent geen winterslaap, het winkelbestand is ruim opgezet en heeft een streekfunctie.

Markant is een recreatie park met Watervilla`s allemaal privé eigendom, met een eigen aanlegsteiger. (om uw eigen boot of huurboot aan te leggen)
De watervilla`s zijn zeer comfortabel en ruim van opzet met fraaie goed onderhouden tuinen.
De villa`s zijn voorzien van een ruime living met open haard, een groten open keuken met alle moderne voorzieningen, zeer ruime badkamer met whirlpool en separate douche, 2 of 3 slaapkamers

Een beperkt aantal watervilla`s zijn ook te huur (10).
Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerder Louis Teunissen van: TEUNISSEN BEMIDDELING / LOUIS TEUNISSEN BEHEER
tel: 06-1529 5286 of per mail via de contactpagina op deze website.

Bijgaande foto`s geven een indruk van het park en omgeving.

Kijk ook op pagina fotoalbum, om op de hoogte te blijven van activiteiten op en rondom MARKANT


  Bekijk de foto's